Certifikata GRS

Guangye është certifikuar tani me GRS

Standardi Global i Ricikluar (GRS) është një standard produkti vullnetar për gjurmimin dhe verifikimin e përmbajtjes së materialeve të ricikluara në një produkt përfundimtar.Standardi zbatohet për zinxhirin e plotë të furnizimit dhe trajton gjurmueshmërinë, parimet mjedisore, kërkesat sociale, përmbajtjen kimike dhe etiketimin.

XINXINGYA-është-GRS-Certificated-Tani3

Çfarë është certifikimi GRS dhe pse duhet të kujdeseni për të?

Ne po hamendësojmë se nëse po lexoni këtë postim në blog, ndoshta jeni pak si ne - të vetëdijshëm për ndikimet që ne njerëzit po kemi në këtë planet, të vetëdijshëm për ndotjen që shkakton industria njerëzore, të shqetësuar për llojin e planetit ne do t'u lëmë fëmijëve tanë.Dhe si ne, ju po kërkoni mënyra për të bërë diçka për këtë.Ju dëshironi të jeni pjesë e zgjidhjes, jo të shtoni problemin.E njëjta gjë me ne.

Certifikimi Global Recycle Standard (GRS) bën të njëjtën gjë për produktet e bëra nga materiale të ricikluara.I zhvilluar fillimisht në vitin 2008, certifikimi GRS është një standard holistik që verifikon që një produkt me të vërtetë ka përmbajtjen e ricikluar që pretendon se ka.Certifikimi GRS administrohet nga Textile Exchange, një organizatë jofitimprurëse globale e dedikuar për të nxitur ndryshime në burimet dhe prodhimtarinë dhe përfundimisht reduktimin e ndikimit të industrisë së tekstilit në ujin, tokën, ajrin dhe njerëzit në botë.

Guangye tani është i certifikuar nga GRS

Ndërsa Guangye është përpjekur gjithmonë për praktika biznesi të qëndrueshme për mjedisin, duke i njohur ato jo vetëm si një tendencë, por edhe si të ardhmen e sigurt të industrisë, ajo tani ka arritur një certifikim tjetër për të mbështetur vizionin e saj mjedisor.

Dhe si punëtoria jonë e thurjes, ashtu edhe mullinjtë e ngjyrosjes dhe përfundimit, ne krenohemi shumë me përpjekjen tonë për të punuar sipas udhëzimeve nga Certifikimi GRS.Së bashku me klientët tanë besnikë, ne jemi të etur të mbajmë një qëndrim kundër praktikave të dëmshme të biznesit të paqëndrueshëm duke ushqyer një zinxhir furnizimi transparent dhe miqësor ndaj mjedisit.

E drejta është certifikimi ynë GRS.

çertifikata 1