Guangye ua faʻamaonia le GRS i le taimi nei

O le Global Recycled Standard (GRS) o se fua fa'atau oloa mo le siakiina ma le fa'amaonia o mea o lo'o i totonu o mea toe fa'aaogaina i se oloa mulimuli.O le tulaga fa'atatau e fa'atatau i le sapalai atoa ma fa'atatau i su'esu'ega, ta'iala tau si'osi'omaga, mana'oga fa'aagafesootai, mea kemikolo ma fa'ailoga.

XINXINGYA-o-GRS-Certificated-Now3

O le a le GRS Certification & Aisea e tatau ai ona e popole i ai?

Matou te mateina afai o loʻo e faitau i lenei blog post, masalo e te pei o matou - o loʻo nofouta i aʻafiaga o loʻo oʻo ia i tatou tagata i luga o lenei paneta, nofouta i le faʻaleagaina o pisinisi a tagata, popole i le ituaiga o paneta. o le a tatou tuua ia tatou fanau.Ma e pei o matou, o loʻo e suʻeina ni auala e fai ai se mea e uiga i ai.E te manaʻo e avea oe ma se vaega o le fofo, ae le o le faʻaopoopoina i le faʻafitauli.E faapena foi ia i tatou.

O le tusipasi a le Global Recycle Standard (GRS) e tutusa lava le mea mo oloa e gaosia mai mea toe fa'aaogaina.Na amata fausia i le 2008, o le GRS certification o se tulaga fa'apitoa e fa'amaonia ai o se oloa o lo'o i ai moni lava mea toe fa'aaogaina e fai mai o lo'o i ai.O le GRS certification o loʻo faʻatautaia e le Textile Exchange, o se lalolagi e leai ni tupe mama e tuʻuina atu i le faʻauluina o suiga i le suʻesuʻeina ma le gaosiga ma iu ai ina faʻaitiitia le aʻafiaga o pisinisi ie i luga o vai o le lalolagi, eleele, ea, ma tagata.

Guangye ua fa'amaonia nei le GRS

E ui o Guangye sa taumafai pea mo faiga faʻapisinisi e faʻalagolago i le siosiomaga, ma le iloa e le gata o se faʻataʻitaʻiga, ae faʻapea foʻi ma le lumanaʻi mautinoa o le alamanuia, ua ausia nei se isi tusipasi e lagolago ai lana vaʻaiga o le siosiomaga.

Ma o la matou a'oa'oga lalaga ma le valivali & fa'auma mill, matou te mitamita tele i la matou taumafaiga e galulue e mulimuli i fa'atonuga mai le GRS Certification.Faatasi ai ma a matou tagata faʻatau faamaoni, matou te naunau e tuʻuina atu se tulaga e tetee atu ai i faiga faʻapisinisi e le mafai ona faʻatumauina e ala i le faʻafaileleina o se sapalai manino ma le siosiomaga.

Taumatau o le matou GRS certification.

tusipasi1

Taimi meli: Mati-20-2023