Intertextile SHANGHAI Apparel Fabrics 2021 година

Интертекстилни ткаенини за облека од ШАНГАЈ
NECC (ШАНГАЈ)
25-27 август 2021 ПРОДОЛЖЕНО на 9-11 ОКТ
Штанд: К58/7.2
Со нетрпение очекувам да се сретнеме таму
Guangye Knitting Professional Intertextile Производители на ткаенини за облека од ШАНГАЈ, силен тим за истражување и развој и контрола на квалитетот.

Guangye Knitting е произведен со прецизност.Нејзиниот производствен процес вклучува конвенционална обработка, специјална обработка и термичка обработка.

Интертекстилни ткаенини за облека од ШАНГАЈ 2021-1

Најчесто поставувани прашања

1. Дали сте производител?
Да, ние сме специјализирани за ткаенина за долна облека, ткаенина за костими за капење, спортска ткаенина веќе 30 години.

2. Може ли да го направам мој бренд?
Да, приспособените производи OEM ODM се сите достапни.

3. Може ли да добијам FOC примерок?
Општо земено, ние ќе обезбедиме примерок за залихи, дури и некои нови развиени примероци се бесплатни, но вие треба да ги преземете трошоците за превоз.

Предности

1. Силен тим за истражување и развој и контрола на квалитетот.
2. Имаме сопствени лабораториски капацитети за тестирање за да обезбедиме висококвалитетна побарувачка од нашите клиенти.
3. Нашите производи добро се продаваат и на домашниот и на прекуокеанскиот пазар и имаат освоено висока репутација и признание.
4. Едношалтерско решение од плетење до боење и доработка од нашите сопствени фабрики со 30-годишно искуство.

За плетењето Гуангје

Shantou Guangye Knitting Co., Ltd. е сеопфатно претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство на боење и завршна обработка и продажба. Компанијата е основана во 1986 година, специјализирана за производство на најлонски ткаенини, полиестерски ткаенини, мешани ткаенини, памучни ткаенини, регенерирани ткаенини од целулоза ткаенини кои главно се применуваат за интимна облека, костими за капење, активна облека, облека за деца и бебиња итн. компанијата е опремена со напредни машини од Германија и Јапонија како што се машините за плетење карл Мејер, машините за цвлиндер, машините за жакард, машините за стереотип Фуџи, Сандерсон пред -машини за собирање, воздушни цилиндри Lixin со висока температура и најнапредните оригинални производни линии за ладно боење.Компанијата континуирано го надградува системот за управување и увезува напредни капацитети што освои многу добра репутација од нашите глобални клиенти.Обезбедуваме едношалтерско решение од плетење до бојадисување и доработка од страна на нашите сопствени фабрики со 30-годишно искуство.имплементиравме процедури за контрола на квалитетот во текот на нашиот производствен процес, од набавка на суровина до пакување.Имаме сопствени капацитети за лабораторија и тестирање за да обезбедиме висококвалитетна побарувачка од нашите клиенти.Нашите производи добро се продаваат и на домашниот и на прекуокеанскиот пазар и имаат освоено висока репутација и признание.

Интертекстил од ШАНГАЈ-2

Време на објавување: Мар-20-2023