GuangYe Knitting vil deltage i Saigontex 2023, velkommen

Udstillingens navn: International Textile & Garment Industry Exhibition
Stand nr.: 2H19,2H21
Dato: 5.-8. april
Adresse: 801 Nguyen Van Linh Parkway, Tan Phu Ward, District 7, Hochiminh City, Vietnam

GuangYe Knitting vil deltage i Saigontex 2023, velkommen

Firmaprofil

Om GuangYe

Professionel leverandør af strikket stof på det kinesiske fastland

Guangye blev etableret i 1986. Siden da har vi været en af ​​Kinas vigtigste leverandører af stof på fastlandet.Med en kapacitet på over 10.000 kvadratmeter driftsareal og næsten 100 cirkulære strikkemaskiner, plus 5 forindstillingsmaskiner, lægger vi alle vores kræfter i innovation og søger efter ekspertise og højere kundetilfredshed.I august 2020 er vores nye farve- og efterbehandlingsfabrik officielt sat i produktion.Vi leverer one-stop-løsning fra strikning til farvning og efterbehandling i vores egne møller med over 30 års erfaring.

Stofleverandør med fokus på udvikling og materiale

Du kan finde en række strikkemaskiner til stort set enhver type struktur.GuangYe kender markedets krav og fokuserer på materialeindkøb, markeds- og produktudvikling samt andre tilstødende opgaver, når du går alene.

GuangYe leverer strikket stof som striber, interlock, jacquard, tricot osv. lavet af naturlige og syntetiske garner, for eksempel bambus, rayon, bomuld, silke, uld, polyester, polyamid.Vores farvnings- og efterbehandlingsfabrik er specialiseret i farvning af både syntetiske stoffer og basisgarnstof.

GuangYe fokuserer altid på kvalitet, dette er en primær bekymring for os og har altid været det.Selvom GuangYe altid har stræbt efter miljømæssigt bæredygtig forretningspraksis og anerkender dem ikke kun som en trend, men også som industriens sikre fremtid, har vi GRS-certificeringen og OEKO-TEX 100 til at understøtte vores miljøvision.


Indlægstid: 20-03-2023